Wie ben ik?


Hi, leuk dat je op mijn pagina terecht kwam! Ik ben Isabelle.  Ik ben 44 en zit meer dan ooit perfect in mijn vel :-) Het is al anders geweest. Als puber kampte is al met licht overgewicht. Wat was eten toch heerlijk! Omdat ik graag in een gezond lichaam 'woon' besliste ik om na mijn humaniora in Gent de opleiding "gedradueerde in de voedings- en dieetkunde" te volgen. 3 jaar later was ik een gediplomeerde diëtiste. Vandaag, meer dan 20 jaar later, heb ik nog nooit een dag spijt gehad!

Ondertussen ben ik fiere mama van een opgroeiende puber van bijna 17j en heb ik een lieve man die me steunt in al mijn activiteiten! 

Midden 2018 was voor mij een keerpunt! Al jàren leed ik onder hevige migraine-aanvallen. Niks hielp, de aanvallen kwamen en gingen. Ik kwam in contact met een collega die me vertelde dat het schrappen van koolhydraten uit de voeding mij kon verlossen van mijn klachten!

Ik las me in en ondertussen voel ik me als een vis in het water in mijn koolhydraatarme levensstijl. Mijn migraine? Die is gereduceerd tot 1 à 2 aanvallen per jaar.

Dan hebben we het nog niet gehad over tal van andere voordelen die deze levensstijl met zich meebrengt zoals de 'bakken' energie, het gebrek aan honger, het verdwijnen van de zin naar zoet, nooit meer "hangry", beter slapen, ...

Ik hoop echt dat ik je mag meenemen naar mijn wereld! Laat ons samen de stap zetten naar een frisse start zonder jojo-effect!


Omdat ik je echt kan helpen!

zonder dure afslankproducten

Gezonde vetarme voeding

Wil je graag zonder beperkingen kunnen genieten en toch afvallen? Dan is deze aanpak voor jou  wellicht de beste keuze. 


Koolhydraatarme levensstijl

Heb jij genoeg van je suikerverslaving? Dan is deze levensstijl misschien iets voor jou! In deze levensstijl beperken/vermijden we koolhydraten onder de vorm van fruit, brood, aardappelen, pasta's en gaan we op zoek naar heerlijke alternatieven! 


Ondergewicht

Heb je te kampen met ongewenst gewichtsverlies vb. tijdens een kankerbehandeling, na een ziekenhuisopname, omwille van parkinson, een CVA of ... ? Dan kan ik je helpen je krachten terug te vinden.

Als gediplomeerd en erkend diëtiste kan je bij mij ook terecht voor voedselallergie/-intolerantie, diabetes, overgewicht bij kinderen, diabetes, kortom alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft!

Ik ben een erkend diëtiste. Hierdoor heb jij recht op een terugbetaling. Vraag ernaar bij jouw mutualiteit.